014 81 02 80

Fjällräven kleding kopen in Antwerpen

Als u Fjällräven kleding of outdoorkleding wilt kopen in regio Antwerpen om uw kleerkast aan te vullen, dan zit u goed bij Conquest. In onze winkel te Herselt, in de provincie Antwerpen, kunnen zowel mannen als vrouwen kwaliteitsvolle Fjällräven kleding of outdoorkleding kopen. Wij bieden een ruim assortiment aan van outdoorkleding van dit merk. Deze vindt u zowel in onze fysieke winkel in de provincie Antwerpen als in onze webshop! Lees verder en ontdek er meer over.

aanpasbare trekkingschoen

advies op maat

ruim aanbod wandelschoenen

Onze topproducten

Shirt met print

Fashion dames

Herenjas

Fashion heren

Wandelschoen

Outdoor schoenen

Geïsoleerde waterfles van het merk Kambukka

Hardware

Shirt met print

Fashion dames

Herenjas

Fashion heren

Wandelschoen

Outdoor schoenen

Geïsoleerde waterfles van het merk Kambukka

Hardware

Duurzame Fjällräven kleding kopen in Antwerpen

In onze speciaalzaak vindt u een ruim aanbod aan duurzame Fjällräven kleding. Denk hierbij aan jassen, shells, trekkingbroeken, wandelbroeken en rugzakken. Deze outdoorkledij is duurzaam en veelzijdig. Al de kledij van dit merk is erg comfortabel en beschermt u tegen warmte en koude. De Fjällräven kleding en outdoorkleding die u bij ons kunt kopen, is stijlvol, maar zit vooral erg aangenaam.

Voorbeeld van lage schoenen

Kies voor eenvoud en draag zorg voor het milieu

De natuur is haar grootste inspiratie en iedere beslissing die het merk Fjällräven maakt, wordt zorgvuldig afgewogen. Dit merk tracht te werken met duurzame materialen (gerecyclede wol, organische hennep en Tencel®, gerecycled polyster, G-1000 Eco en traceerbare wol, polyamide en katoen) en gaat natuur- en diervriendelijk te werk (dons, wol en leder). Het merk Fjällräven is afkomstig uit een klein stadje in Zweden, waar bergen, bos en zee samenkomen. Fjällräven specialiseert zich in kleding, outdoorkleding en -uitrusting, die u bij ons in Antwerpen kunt kopen, en wilt de natuur toegankelijker maken. Dat doen ze met focus op eenvoud en praktische toepasbaarheid, alsook met het grootste respect voor het milieu.

Ontdek het aanbod van dit merk in onze winkel

Als u ook duurzame Fjällräven outdoorkleding wilt kopen, dan bent u van harte welkom in onze winkel te Herselt, in de provincie Antwerpen. Tevens is het mogelijk om Fjällräven kleding snel en eenvoudig te kopen via onze webshop. Heeft u nog vragen over ons aanbod of over onze dienstverlening? Bel dan naar het nummer 014 81 02 80.

Kom langs in onze winkel