014 81 02 80
Neem eens een kijkje in de webshop!
Alle zondagen in oktober open van 11u tot 18u!
Kom je graag langs buiten de openingsuren? Bel voor een afspraak!

Fjällräven kleding kopen in Antwerpen

Fjällräven kleding kan niet meer ontbreken uit uw kledingkast, daarom kunt u het bij ons komen kopen in Antwerpen. Wij bieden een ruim assortiment aan van outdoor kledij van dit merk. Deze vindt u zowel in onze fysieke winkel nabij Antwerpen als in onze webshop! Lees verder en ontdek er meer over.

aanpasbare trekkingschoen

advies op maat

ruim aanbod wandelschoenen

Onze topproducten

Shirt met print

Fashion dames

Herenjas

Fashion heren

Wandelschoen

Outdoor schoenen

Geïsoleerde waterfles van het merk Kambukka

Hardware

Shirt met print

Fashion dames

Herenjas

Fashion heren

Wandelschoen

Outdoor schoenen

Geïsoleerde waterfles van het merk Kambukka

Hardware

Duurzame Fjällräven kleding kopen in Antwerpen

Bij ons in de provincie Antwerpen kunt u een ruim aanbod aan Fjällräven kleding vinden. Denk hierbij aan jassen, shells, trekkingbroeken, wandelbroeken en rugzakken. Deze outdoorkledij is duurzaam en veelzijdig. Al de kledij van dit merk is erg comfortabel en beschermt u tegen warmte en koude. Wij hebben zowel kleding voor mannen als voor vrouwen. Fjällräven kleding is stijlvol, maar zit vooral erg aangenaam.

Voorbeeld van lage schoenen

Kies voor eenvoud en respect voor het milieu

De natuur is haar grootste inspiratie en iedere beslissing die het merk Fjällräven maakt, wordt zorgvuldig afgewogen. Zij tracht te werken met duurzame materialen (gerecyclede wol, organische hennep en Tencel®, gerecycled polyster, G-1000 Eco en traceerbare wol, polyamide en katoen) en gaat natuur- en diervriendelijk te werk (dons, wol en leder). Het merk Fjällräven is afkomstig uit een klein stadje in Zweden, waar bergen, bos en zee samenkomen. Zij specialiseert zich in outdoorkleding en -uitrusting en wilt de natuur toegankelijker maken. Dat doet zij met focus op eenvoud en praktische toepasbaarheid, alsook een grootste respect voor het milieu.

Ontdek het aanbod van dit merk in onze winkel

Wilt u ook Fjällräven kleding kopen en meewandelen in haar mars, dan bent u van harte welkom in onze winkel nabij Antwerpen of in onze webshop. Heeft u nog vragen over de Fjällräven kledij die u bij ons kunt kopen? Bel dan naar het nummer 014 81 02 80.

Kom langs in onze winkel