014 81 02 80
Neem eens een kijkje in de webshop!
Alle zondagen in DECEMBER open van 11u tot 17u!!!!!
Kom je graag langs buiten de openingsuren? Bel voor een afspraak!

Outdoor kleding kopen in Antwerpen

Als u net als velen de natuur wilt in trekken en goede outdoor kleding nodig heeft, kunt u deze bij ons kopen in Antwerpen. Wanneer u de outdoor wilt verkennen, heeft u gepast schoeisel en gepaste kleding nodig. Vraagt u zich af wat u zeker nodig heeft voor deze activiteit? Lees dan zeker verder!

De outdoor kleding die u zeker moet kopen in Antwerpen

Het weer kan soms wisselvallig zijn. Om hierop in te spelen, kunt u beter meerdere lagen dragen. Als u het te warm heeft, kunt u een laag uitdoen. En omgekeerd, als u te koud heeft, doet u gewoon een extra laag aan. Verder is het belangrijk dat u alleen lichtgewicht kleding draagt van een sneldrogend synthetisch materiaal. Net daarom is het best om outdoor kleding te kopen bij een specialist, zoals onze winkel nabij Antwerpen. Bij ons in Antwerpen kunt u bijvoorbeeld een T-shirt met zowel korte als lange mouwen, een comfortabele hiking broek voor ieder seizoen en een warme vest of jas kopen. Al deze kledij, zoals die van Fjällräven, is speciaal ontworpen voor wandelaars en trekkers en aangepast aan de omstandigheden.

Voorbeeld van lage schoenen

Bereid u optimaal voor met onze tips

Bij een outdooractiviteit komt heel wat kijken. Bereid u optimaal voor met onze tips. Wat te doen bij tekenbeten? Hoe onderhoud ik mijn waterdichte jas? Welke wandelstokken zijn er en hoe kan ik ze best gebruiken? Dat en nog veel meer… U ontdekt het allemaal in onze informatieve video’s.

Uw kledingwinkel in Antwerpen

Bij ons staat de klant centraal en kan u een puike beleving verwachten. Met zijn uitgebreide keuze aan toffe mode, functionele kleding, wandelschoenen, sandalen, tenten en rugzakken is Conquest uw specialist in vakantie-uitrusting. Kom nu snel langs en ontdek het assortiment outdoor kleding dat u bij ons in Antwerpen kunt kopen! Heeft u nog vragen? Bel dan naar 014 81 02 80.