014 81 02 80

Hikingschoenen kopen

Wilt u nieuwe hikingschoenen kopen waarmee u urenlange wandelingen kunt maken, zonder pijnlijke voeten te krijgen? Dan is het aangeraden om een bezoek te brengen aan de winkel van Conquest te Herselt. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om goed voorbereid de natuur in te trekken. U zit hier dus goed als u stevige en comfortabele hikingschoenen wilt kopen.

aanpasbare trekkingschoen

advies op maat

ruim aanbod wandelschoenen

Onze topproducten

Shirt met print

Fashion dames

Herenjas

Fashion heren

Wandelschoen

Outdoor schoenen

Geïsoleerde waterfles van het merk Kambukka

Hardware

Shirt met print

Fashion dames

Herenjas

Fashion heren

Wandelschoen

Outdoor schoenen

Geïsoleerde waterfles van het merk Kambukka

Hardware

Hikingschoenen kopen die u de nodige ondersteuning bieden

Gaat u graag op ontdekking in de natuur en maakt u regelmatige lange wandelingen? Dan moet u over goede wandelschoenen beschikken. U doet er dus goed aan om bij een specialist langs te gaan als u hikingschoenen wilt kopen. Onze specialisten informeren u graag over welke hikingschoenen het best zijn voor uw situatie, zodat u met schoenen naar huis gaat die de nodige ondersteuning bieden en die tevens in alle comfort voor uren gedragen kunnen worden. Weet u al precies welke schoenen u nodig heeft? Dan kunt u deze meteen bestellen in onze webshop. Verder vindt u bij ons een ruim aanbod aan gerenommeerde outdoor kledingmerken.

Voorbeeld van lage schoenen
headerfoto

Koop stevige schoenen voor uw wandelingen

Bent u een echte wandelfanaat en wilt u stevige hikingschoenen kopen? Dan bent u bij Conquest in Herselt aan het juiste adres. Bij ons vindt u zeker de juiste ondersteunende schoenen waarmee u probleemloos uren rondwandelt. Contacteer ons bij vragen door te bellen naar 014 81 02 80. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.

Kom langs in onze winkel