014 81 02 80

Outdoor kledingmerken

Voor de beste outdoor kledingmerken moet u bij Conquest in Herselt zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van kleding en accessoires die absoluut onmisbaar zijn als u graag op ontdekking gaat in de natuur. Lees snel verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het vlak van outdoor kledingmerken.

aanpasbare trekkingschoen

advies op maat

ruim aanbod wandelschoenen

Onze topproducten

Shirt met print

Fashion dames

Herenjas

Fashion heren

Wandelschoen

Outdoor schoenen

Geïsoleerde waterfles van het merk Kambukka

Hardware

Shirt met print

Fashion dames

Herenjas

Fashion heren

Wandelschoen

Outdoor schoenen

Geïsoleerde waterfles van het merk Kambukka

Hardware

Ruime keuze aan hoogwaardige outdoor kledingmerken

Vooraleer u de natuur intrekt, is het belangrijk dat u zich goed voorbereidt. Beschikt u over ondersteunende hikingschoenen en draagt u de juiste kledij die u warm en droog houdt? Dat is erg belangrijk. Als u nog op zoek bent naar nieuwe kledij, dan doet u er goed aan om in de richting te kijken van ons aanbod aan outdoor kledingmerken. Wij verkopen kleding van diverse gerenommeerde kledingmerken, zoals Signe Nature of Fjällräven, die niet in uw kast mogen ontbreken als u graag buiten vertoeft. Naast outdoor kledingmerken kunt u bij ons tevens modieuze en alledaagse herenkledij kopen.

Voorbeeld van lage schoenen
headerfoto

Ontdek het aanbod van de verschillenden merken

Bent u benieuwd wat de verschillende outdoor kledingmerken die wij verkopen allemaal te bieden hebben? Breng dan gerust een bezoek aan onze winkel in Herselt of neem een kijkje in onze webshop, waar je meteen ook kunt bestellen. Heb je specifieke vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 014 81 02 80, wij helpen je met plezier verder en vertellen je tevens graag meer over ons fashionaanbod voor zowel mannen als vrouwen.

Kom langs in onze winkel