014 81 02 80

Lowa schoenen kopen in Antwerpen

Als u veel wandelingen maakt en hiervoor goede schoenen nodig heeft, dan kunt u Lowa schoenen kopen bij ons in Antwerpen. Deze schoenen zijn licht gevoerd en wandelen vrij soepel. Door de stijlvolle, maar toch alledaagse look van de Lowa schoenen kunt u ze zowel voor een daguitstap in een bosrijk gebied als voor een stedentrip dragen.

aanpasbare trekkingschoen

advies op maat

ruim aanbod wandelschoenen

Onze topproducten

Shirt met print

Fashion dames

Herenjas

Fashion heren

Wandelschoen

Outdoor schoenen

Geïsoleerde waterfles van het merk Kambukka

Hardware

Shirt met print

Fashion dames

Herenjas

Fashion heren

Wandelschoen

Outdoor schoenen

Geïsoleerde waterfles van het merk Kambukka

Hardware

Lowa schoenen voor iedere gelegenheid kopen in Antwerpen

Wilt u multifunctionele schoenen, dan zijn Lowa schoenen iets voor u; deze kunt u kopen bij ons in de provincie Antwerpen. Niet alleen zien deze hoge wandelschoenen er erg sportief en stoer uit, ze zijn het ook effectief. Het hoogwaardige textiel en microvezels waaruit deze schoenen bestaan, maken ze een lichtgewicht van goede kwaliteit. Zoekt u vooral een schoen en kleding voor outdoor activiteiten? U vindt het allemaal in onze winkel in Herselt. Heeft u hier nog geen ervaring mee en wilt u graag tips voor u de natuur intrekt? Bekijk dan zeker onze video’s zodat u ten volle kunt genieten van uw uitstap.

Voorbeeld van lage schoenen

Krijg kleding- en schoenadvies

Ons assortiment bestaat uit kleding en schoenen voor zowel fashion als outdoor. In onze winkel in provincie Antwerpen kunt u Lowa schoenen kopen, maar ook schoenen een kleding van andere merken. Voor kleding- en schoenadvies bent u van harte welkom in onze winkel in Herselt, in de provincie Antwerpen. Neem vrijblijvend contact met ons op of bel ons op het nummer 014 81 02 80