014 81 02 80

Hoge wandelschoenen kopen in Antwerpen

Wilt u kwalitatieve hoge wandelschoenen kopen en bent u woonachtig in regio Antwerpen, Vlaams-Brabant of Limburg? Dan kunt u hiervoor bij Conquest uit Herselt terecht. De schoenen van onze vooraanstaande merken geven u voldoende steun en het nodige comfort. Wilt u meer halen uit uw wandeling? Lees dan zeker verder over de hoge wandelschoenen die u als wandelfanaat uit bijvoorbeeld Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg kunt kopen bij ons.

aanpasbare trekkingschoen

advies op maat

ruim aanbod wandelschoenen

Onze topproducten

Shirt met print

Fashion dames

Herenjas

Fashion heren

Wandelschoen

Outdoor schoenen

Geïsoleerde waterfles van het merk Kambukka

Hardware

Shirt met print

Fashion dames

Herenjas

Fashion heren

Wandelschoen

Outdoor schoenen

Geïsoleerde waterfles van het merk Kambukka

Hardware

Hoge wandelschoenen voor droge voeten kopen in Antwerpen

Bent u op zoek naar wandelschoenen voor uw wandelingen in Antwerpen, Limburg of Vlaams-Brabant, maar twijfelt u tussen hoge of lage wandelschoenen? We leggen u graag uit waarom een hoge wandelschoen in sommige gevallen voordeel biedt. Als u graag grote wandelingen maakt op een oneffen terrein, dan doe je er goed aan om hoge wandelschoenen te kopen. Deze bieden uw voeten, en met name uw enkel, meer steun en voorkomen zo blessures. De hoge wandelschoenen die u bij ons in Antwerpen kunt kopen, houden uw voeten bovendien warm en droog en beschermen u tegen harde stoten van een ruw oppervlak en stenen. Ze hebben een beduidend langere levensduur en zijn vormvaster gedurende die tijd. Dankzij hun stabielere zool voelt u met hoge wandelschoenen de oneffenheden in de ondergrond niet tijdens wandelingen in Antwerpen, Vlaams-Brabant of Limburg. Hoge wandelschoenen kopen is daarom de betere keuze voor fervente wandelaars die geen enkele uitdaging uit de weg gaan, hetzij in binnen- of buitenland.

Voorbeeld van lage schoenen

Ontdek onze merken

Fervente wandelaars uit bijvoorbeeld Limburg of Vlaams-Brabant vinden bij Conquest te Herselt, in de provincie Antwerpen, een ruim aanbod aan hoge wandelschoenen met ultiem comfort. U kiest uit vooraanstaande merken als Aku, Hanwag, Meindl en Tecnica. Dit laatste merk biedt volledige aanpasbare trekkingsschoenen op maat aan voor een nog betere pasvorm.

Wacht niet met het kopen van uitstekende hoge wandelschoenen

Wilt u duurzame hoge wandelschoenen kopen? Ontdek dan snel de perfecte hoge wandelschoenen voor uw wandeltochten in onze winkel in de provincie Antwerpen, niet ver van Vlaams-Brabant en Limburg. Tevens is het mogelijk om hoge wandelschoenen te kopen via onze webshop. Ontvangt u graag advies bij het maken van uw keuze? Dan staat ons behulpzaam personeel voor u klaar in de winkel of via het nummer 014 81 02 80.

Kom langs in onze winkel