014 81 02 80
Neem eens een kijkje in de webshop!
Alle zondagen in oktober open van 11u tot 18u!
Kom je graag langs buiten de openingsuren? Bel voor een afspraak!

Hoge wandelschoenen kopen in Antwerpen

Zoekt u hoge wandelschoenen te kopen in Antwerpen, Vlaams-Brabant of Limburg? Hiervoor kan u bij Conquest terecht. De schoenen van onze vooraanstaande merken Hanwag, Lowa, Keen, Meindl en Mammut geven u de nodige comfort en steun. Honger naar meer wandelplezier? Lees dan zeker verder over de hoge wandelschoenen die beschikbaar zijn in onze webshop en in onze winkel nabij Antwerpen!

aanpasbare trekkingschoen

advies op maat

ruim aanbod wandelschoenen

Onze topproducten

Shirt met print

Fashion dames

Herenjas

Fashion heren

Wandelschoen

Outdoor schoenen

Geïsoleerde waterfles van het merk Kambukka

Hardware

Shirt met print

Fashion dames

Herenjas

Fashion heren

Wandelschoen

Outdoor schoenen

Geïsoleerde waterfles van het merk Kambukka

Hardware

Hoge wandelschoenen voor droge voeten kopen in Antwerpen

Bent u op zoek naar wandelschoenen voor uw wandelingen in Antwerpen, Limburg of Vlaams-Brabant, maar twijfelt u tussen hoge en lage wandelschoenen? We leggen u graag de verschillen uit en waarom een hoge wandelschoen in sommige gevallen een voordeel biedt. Voor dagelijkse wandelingen op een vlak terrein kiest u best voor een lage wandelschoen. Deze schoen laat u soepel bewegen en voorziet u van de nodige ondersteuning. Bent u iemand die eerder grote wandelingen maakt op een terrein dat niet altijd vlak is? Ga dan voor een hoge wandelschoen. Deze bieden uw voeten, met name uw enkel, meer steun en voorkomen zo beter blessures. Hoge wandelschoenen houden uw voeten bovendien warm en droog en beschermen u tegen harde stoten van een ruw oppervlak en stenen. Ze hebben een beduidend langere levensduur en ze zijn vormvaster gedurende die tijd. Dankzij hun stabielere zool voelt u met hoge wandelschoenen de oneffenheden in de ondergrond niet tijdens wandelingen in Antwerpen, Vlaams-Brabant of Limburg. Hoge wandelschoenen zijn daarom de betere keuze voor fervente wandelaars die geen enkele uitdaging uit de weg gaan, hetzij in binnen- of buitenland.

Voorbeeld van lage schoenen

Ontdek onze merken

Fervente wandelaars vinden bij Conquest nabij Antwerpen een ruim aanbod aan hoge wandelschoen met ultiem comfort. U kiest uit vooraanstaande merken als Aku, Hanwag, Meindl en Tecnica. Dit laatste merk biedt volledige aanpasbare trekkingschoenen op maat voor een nog beter pasvorm.

Ontdek de perfecte wandelschoen in ons aanbod

Ontdek snel de perfecte hoge wandelschoenen voor uw wandeltochten in onze winkel in Antwerpen, nier ver van Vlaams-Brabant en Limburg, of in onze webshop. Ontvangt u graag advies bij het maken van uw keuze? Dan staat ons behulpzaam personeel voor u klaar in de winkel of via het nummer 014 81 02 80.

Kom langs in onze winkel