014 81 02 80

Mammut schoenen kopen in Antwerpen

U kunt bij ons in Herselt Mammut schoenen kopen in de provincie Antwerpen. Het zijn schoenen die u in het dagelijkse leven kunt dragen, maar u kunt ze ook gebruiken voor sportievere activiteiten. Ze zijn comfortabel en robuust, waardoor u zich vlot en veilig kunt verplaatsen op diverse terreinen.

aanpasbare trekkingschoen

advies op maat

ruim aanbod wandelschoenen

Onze topproducten

Shirt met print

Fashion dames

Herenjas

Fashion heren

Wandelschoen

Outdoor schoenen

Geïsoleerde waterfles van het merk Kambukka

Hardware

Shirt met print

Fashion dames

Herenjas

Fashion heren

Wandelschoen

Outdoor schoenen

Geïsoleerde waterfles van het merk Kambukka

Hardware

Mammut schoenen voor elke occasie kopen in Antwerpen

Net als Lowa schoenen zijn Mammut schoenen multifunctionele schoenen; u kunt beide merken kopen bij ons te Antwerpen. Mammut bergschoenen beschikken niet alleen over een verbeterde drukverdeling van bovenaf via demping in de tong, maar de rubberen samenstelling waaruit ze bestaan geeft u optimale grip op ieder oppervlak. Ze laten u toe om u lichtvoetig te verplaatsen en daarmee zijn ze een schoen die u vergezelt op elke occasie.

Voorbeeld van lage schoenen

Ontdek ons ruim assortiment

Naast Mammut schoenen, kunt u in onze webshop of winkel in de provincie Antwerpen nog veel meer schoenen en kleding kopen. Ons assortiment bestaat uit kleding en schoenen voor zowel fashion en outdoor. Wij bieden verschillende merken aan. Voor kleding- en schoenadvies bent u van harte welkom in onze winkel in Herselt, in de provincie Antwerpen of bezoek onze webshop om een snelle aankoop te doen of een glimp te krijgen van ons assortiment. Neem vrijblijvend contact met ons op of bel ons op het nummer 014 81 02 80