014 81 02 80
Neem eens een kijkje in de webshop!
Alle zondagen in oktober open van 11u tot 18u!
Kom je graag langs buiten de openingsuren? Bel voor een afspraak!

Mammut schoenen kopen in Antwerpen

U kunt bij ons Mammut schoenen kopen in Antwerpen. Het zijn schoenen die u in het dagelijkse leven kunt dragen, maar u kunt ze ook gebruiken voor sportievere activiteiten. Ze zijn comfortabel en robuust, waardoor u zich vlot en veilig kunt verplaatsen op diverse terreinen.

aanpasbare trekkingschoen

advies op maat

ruim aanbod wandelschoenen

Onze topproducten

Shirt met print

Fashion dames

Herenjas

Fashion heren

Wandelschoen

Outdoor schoenen

Geïsoleerde waterfles van het merk Kambukka

Hardware

Shirt met print

Fashion dames

Herenjas

Fashion heren

Wandelschoen

Outdoor schoenen

Geïsoleerde waterfles van het merk Kambukka

Hardware

Mammut schoenen voor elke occasie kopen in Antwerpen

Net als Lowa schoenen zijn Mammut schoenen multifunctionele schoenen; u kunt beide merken kopen bij ons te Antwerpen. Mammut bergschoenen beschikken niet alleen over een verbeterde drukverdeling van bovenaf via demping in de tong, maar de rubberen samenstelling waaruit ze bestaan geeft u optimale grip op ieder oppervlak. Ze laten u toe om u lichtvoetig te verplaatsen en daarmee zijn ze een schoen die u vergezelt op elke occasie.

Voorbeeld van lage schoenen

Ontdek ons ruim assortiment

Naast Mammut schoenen, kunt u in onze webshop of winkel nabij Antwerpen nog veel meer schoenen en kleding kopen. Ons assortiment bestaat uit kleding en schoenen voor zowel fashion en outdoor. Wij bieden verschillende merken aan. Voor kleding- en schoenadvies bent u van harte welkom in onze winkel te Antwerpen of bezoek onze webshop om een snelle aankoop te doen of een glimp te krijgen van ons assortiment. Neem vrijblijvend contact met ons op of bel ons op het nummer 014 81 02 80.