014 81 02 80

Meindl schoenen kopen in Antwerpen

Wie klassieke en tegelijk ook vrij soepele Meindl schoenen wil kopen, zit goed bij Conquest te Herselt, in de provincie Antwerpen. Meindl is een belangrijke speler op de markt van de wandelschoenen. Dit schoenmerk kiest consequent voor een uitstekende pasvorm en kwaliteit en ontwerpt en maakt de wandelschoenen ambachtelijk. Bij ons nabij Limburg kunt u de beste Meindl schoenen kopen voor dames én heren!

aanpasbare trekkingschoen

advies op maat

ruim aanbod wandelschoenen

Onze topproducten

Shirt met print

Fashion dames

Herenjas

Fashion heren

Wandelschoen

Outdoor schoenen

Geïsoleerde waterfles van het merk Kambukka

Hardware

Shirt met print

Fashion dames

Herenjas

Fashion heren

Wandelschoen

Outdoor schoenen

Geïsoleerde waterfles van het merk Kambukka

Hardware

Comfortabele Meindl schoenen kopen in Antwerpen

Bent u een fanatiek wandelaar en wilt u urenlang kunnen wandelen? Dan heeft u een schoen nodig die urenlang comfort biedt. Conquest vertrouwt op het familiebedrijf Meindl, dat net als ons comfort hoog in het vaandel draagt. Het is dus verstandig om eens in de richting van het merk Meindl te kijken als u nieuwe schoenen voor uw wandelingen in onder andere Limburg wilt kopen. Of u nu brede of smalle voeten heeft, een beginnend of ervaren wandelaar bent, Meindl heeft ongetwijfeld een schoen voor u. Ook voor uw kind kunt u Meindl schoenen kopen, zowel in onze winkel in Antwerpen als bijvoorbeeld via onze webshop van thuis uit in Limburg. U maakt een rustgevende wandeling met deze hoge wandelschoenen. Na een ontspannende wandeling kunt u zich verfrissen met een koel drankje uit uw Kambukka drinkbus. Dit en nog veel meer haalt u uit uw Deuter trekkingsrugzak. Of is een Camelbak drinkbus meer iets voor u? En heeft u al wandelstokken? U vindt het allemaal bij onze outdoor hardware.  

logo meindl
Voorbeeld van lage schoenen

Bezoek onze winkel voor fashion en outdoor

Wilt u bij ons kwalitatieve Meindl schoenen kopen voor uw wandelingen in bijvoorbeeld Antwerpen of Limburg? Dan kunt u terecht bij Conquest. Ons assortiment bestaat uit kleding en schoenen voor zowel fashion als outdoor. Wij bieden verschillende merken aan. Voor kleding- en schoenadvies bent u van harte welkom in onze winkel in Herselt, in de provincie Antwerpen. Neem vrijblijvend contact met ons op of bel ons op het nummer 014 81 02 80

Kom langs in onze winkel