014 81 02 80
Neem eens een kijkje in de webshop!
Zondag 2 januari 2022 open van 11u tot 17u wegens start van de solden!!!!!
Kom je graag langs buiten de openingsuren? Bel voor een afspraak!

Lage wandelschoenen kopen in provincie Antwerpen

Wilt u lage wandelschoenen kopen in Antwerpen, Vlaams-Brabant of Limburg? Bij Conquest is er voor ieder wat wils. Benieuwd naar meer? Lees dan zeker verder over het ruime assortiment aan lage wandelschoenen van onze winkel in de provincie Antwerpen, niet ver van Vlaams-Brabant en Limburg!

aanpasbare trekkingschoen

advies op maat

ruim aanbod wandelschoenen

Onze topproducten

Shirt met print

Fashion dames

Herenjas

Fashion heren

Wandelschoen

Outdoor schoenen

Geïsoleerde waterfles van het merk Kambukka

Hardware

Shirt met print

Fashion dames

Herenjas

Fashion heren

Wandelschoen

Outdoor schoenen

Geïsoleerde waterfles van het merk Kambukka

Hardware

Lage wandelschoenen voor ieder terrein kopen in Antwerpen

Conquest te Antwerpen heeft een ruim aanbod aan lage en hoge wandelschoenen van vooraanstaande merken. Hanwag, Lowa, Keen, Meindl en Mammut behoren onder andere tot ons assortiment. Ieder merk werd uitvoerig door ons gekeurd op vlak van comfort, kwaliteit en steun. Wij kunnen u garanderen dat u bij ons dé perfecte schoen vindt. Of u nu gaat kamperen met vrienden of solo gaat trekken in het Zwitserse laaggebergte; een lage wandelschoen is ideaal voor mensen die regelmatig gaan wandelen, maar niet op een bergachtig terrein. Door zijn comfort is hij beter voor uw voet, hij beschermt u tegen blaren en kan weer en wind doorstaan. Dat maakt de lage wandelschoen de perfecte keuze om de prachtige landschappen in Limburg, Vlaams-Brabant of Antwerpen te verkennen.
Voorbeeld van lage schoenen

Wanneer kies ik best voor een hoge wandelschoen?

Een lage wandelschoen is een goede keuze voor wie regelmatig wandelt of effen terrein. In ruwer terrein is het echter beter om een hoge schoen te kiezen. Deze schoen is misschien wat zwaarder, maar biedt een betere ondersteuning op een ruwere ondergrond. De stabiele zool dempt schokken en zorgt ervoor dat u oneffenheden in de ondergrond niet voelt.

Vraag ons om advies

Heeft u vragen omtrent uw wandelschoen of het onderhoud daarvan? Twijfelt u of u beter een lage of hoge wandelschoen koopt voor uw wandelingen in Antwerpen, Vlaams-Brabant of Limburg? Het vriendelijke personeel van Conquest staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem hiervoor contact op via het nummer 014 81 02 80 of kom langs in onze winkel; weet u al perfect welke lage wandelschoen uw wilt kopen? Bestel hem dan meteen in onze webshop!

Kom langs in onze winkel